Bomen

Het team van JvESCH heeft alle kennis en kunde in huis op gebied van boomverzorging en adviseren u graag over het (ver-)planten, snoeien, rooien, groeiplaatsverbetering en inspecties voor bijvoorbeeld boomveiligheid en -vitaliteit

Kap en herplant

Regelmatig verzorgt JvESCH het rooien en herplanten van bomen, vaak in grote aantallen. Door onze integrale aanpak kunnen wij meteen zorgdragen voor verbetering van omliggend straatwerk en adviseren/uitvoeren ten aanzien van groeiplaatsverbetering van de nieuwe boom. JvESCH verzorgt tevens voor geschikt bomenzand of granulaat uit eigen productie. Door alle facetten in eigen hand te houden, realiseren we efficiency en kostenbesparing voor onze opdrachtgevers.

European Tree Worker

Snoeien

Om bomen of bossen voor lange tijd in optimale conditie te houden, maakt JvESCH een onderhouds- en snoeiplan. Onze boomverzorgers zijn gecertificeerd als European Treeworkers (ETW) waardoor zij met oog voor detail optimaal zorgen voor de vitaliteit en toekomstbestendigheid van de bomen.

Rooien

Uiteraard kan het ook zijn dat een opdrachtgever ervoor kiest om bomen te laten rooien, zonder dat er meteen herplant plaatsvindt. In dat geval draagt JvESCH zorg voor het zagen van de bomen en uitfrezen van de stronken. Het hout wordt afgevoerd en omliggend areaal zoals straatwerk wordt indien gewenst meteen aangepakt.