Grond en reststoffen

Zowel voor de levering als voor de afvoer van grond- en reststoffen kunt u als bedrijf JvESCH inschakelen. Door de ideale ligging van ons terrein in Tilburg, een uitgebreid wagenpark met vrachtwagens en opleggers en een grote diversiteit aan containers in eigen beheer, kunnen we u in en rond Tilburg zeer snelle levertijden garanderen.

 

 

 

Voor de inname en verwerking van reststoffen en de verkoop van grond, primaire en/of secundaire grondstoffen kunt u terecht bij onze locatie op industrieterrein Loven in Tilburg. Onze grote voorraad grondstoffen is voorzien van certificaten, waarmee we u kwaliteit garanderen. JvESCH neemt onder andere grond (Klassen AW2000, Wonen, Industrie), (niet-)teerhoudend asfalt, puin, veegzand en hoogovenslakken in. Door onze efficiënte werkwijze kan inname direct gevolgd worden door laden van nieuw materiaal, zodat de tijdsinvestering zo kort mogelijk blijft.

 

Onze grote voorraad grond en bouwstoffen is voorzien van de benodigde certificaten. U kunt bij ons terecht voor onder andere mengranulaat, grond (aanvulgrond, teelaarde), zand (brekerzand, bomenzand, zand voor ophoging of zandbed) en samengestelde grondproducten. Onze voorraad is leverbaar in zowel grote hoeveelheden als in kleinere bigbags.

 

U kunt terecht op onze uniek gelegen terreinen aan industrieterrein Loven en de Insteekhaven Loven met een directe verbinding naar het Wilhelminakanaal. Het vervoer kan zowel plaatsvinden over de weg of via het water met behulp van onze twee laad- en loskades. Indien gewenst kunnen we de grond en reststoffen ook bij u ophalen.

 

Deel het met ons, wij stemmen er onze diensten nauwkeurig op af.

Bel +31 (0)13-542 4236  weegbrug@jvesch.nl