Bermen en sloten

Zo vanzelfsprekend als bermen en sloten zijn voor Nederland,
zo vanzelfsprekend is het onderhoud hiervan voor JvESCH.
Het onderhoud van bermen en sloten was namelijk een van de eerste belangrijke activiteiten bij de oprichting van ons bedrijf.

Goed onderhoud van sloten en bermen is belangrijk voor onder andere een goede afwatering en de verkeersveiligheid. Onze vakmensen voeren het onderhoud graag voor u uit. Zij hebben minimaal VCA en Flora en Fauna 1 in hun bezit en hebben de beschikking over een modern en compleet machinepark.

Dat bestaat o.a. uit diverse klepel-, schotelmaaiers, maaikorven en maai-zuig combinaties en de benodigde verlengstukken, waarmee extra lange afstanden overbrugd kunnen worden (tot maar liefst 11 meter). Onze organisatie beschikt bovendien over een BRL certificering Groenvoorziening.

Met kennis, ervaring en het juiste materieel zorgen we jaarlijks voor perfect onderhoud van vele kilometers sloot en berm en beheren we de natuur op een respectvolle manier, waarbij we niet alleen de schade aan flora en fauna tot een minimum beperken, maar ook een extra aanzet geven voor het versterken van de aanwezige natuurwaarden.