Sociaal, veilig en duurzaam samenwerken

De waarden van ons familiebedrijf zijn zichtbaar in duurzaam partnerschap met u en onze leveranciers. Ook dichten we het kennisgat tussen school en het bedrijfsleven met onze eigen opleidingen. Veilig werken vinden we vanzelfsprekend, ons veiligheidsbeleid is dan
ook gericht op bewustzijn, gedrag en verantwoordelijkheidsgevoel. We beschikken over alle benodigde certificaten die onze kennis, kunde en professionaliteit hierin onderstrepen.

Veilig vooruit. Onze visie op veiligheid.

JvESCH werkt dagelijks aan de verankering van veiligheid binnen onze organisatie. Enerzijds houdt dit in dat we beschikken over alle benodigde certificaten. Deze onderstrepen onze kennis, kunde en professionaliteit. Anderzijds zijn wij van mening dat veiligheid de basis van ál onze werkzaamheden zou moeten zijn. Ons veiligheidsbeleid is er daarom op gericht om bewustzijn, gedrag en verantwoordelijkheidsgevoel bij onze medewerkers te stimuleren.

Onze medewerkers worden betrokken bij de samenstelling en doorontwikkeling van ons veiligheidsbeleid Veilig Vooruit. Een good practice waar we van kunnen leren, melding van een onveilige situatie of wellicht een incident dat voorkomen had kunnen worden: elk pro-actief signaal dat wij ontvangen is waardevol en kan bijdragen aan een veiligere werkplek. Medewerkers kunnen deze op een laagdrempelige manier delen. Via e-mail en een brievenbus kunnen zij hun ervaringen, ideeën en initiatieven insturen.

De veiligheidscommissie, met daarin een vertegenwoordiging van alle functies binnen JvESCH, beoordeelt periodiek de inzendingen en beloont de ideeën en signalen die een positieve bijdrage leveren aan de inbedding van het veiligheidsbewustzijn binnen ons gehele bedrijf. Vervolgens vertalen we deze naar verbeterde processen en zorgen we voor communicatie over de gehele linie. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier sámen het verschil maken en vooruit kunnen!

 

← Terug naar over ons