PROJECTLEIDER infra en cultuurtechniek (fulltime)

Wij zoeken met nadruk een projectleider die naast het aansturen op hoofdlijnen ook in staat is om onze medewerkers, indien nodig, op detailniveau aan te sturen en te begeleiden.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van projecten op het gebied van civiel- en cultuurtechniek. Vanuit je standplaats in Tilburg werk je in teamverband aan (middel)grote werken voor diverse opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld voor gemeenten, defensie of de provincie. Het aansturen en begeleiden van onze medewerkers vormt daarin een belangrijke rol. De projectleider die wij zoeken beschikt dan ook over goede leidinggevende en communicatieve eigenschappen. Naast aansturing en begeleiding bestaan de werkzaamheden onder andere uit het opstellen van een efficiënte uitvoeringsplanning, signaleren van afwijkingen en administratieve taken zoals bijvoorbeeld het verzorgen van projectgebonden facturen. Het analyseren van resultaten om vervolgens een verbetertraject uit te kunnen zetten is een belangrijk aspect binnen de functie.
Je treed op als vertegenwoordiger van het bedrijf bij de opdrachtgever en binnen bouwvergaderingen. Daarnaast wordt van je verwacht dat je oog voor veiligheid, gezondheid en milieu, alsmede voor productie, kosten en kwaliteit, hebt.

VEREISTE KENNIS EN ERVARING:

 • werk- en denkniveau verkregen door werkervaring en/of opleiding.
 • Kennis en ervaring in de civiele sector, bij voorkeur 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Goede leidinggevende en communicatieve eigenschappen, proactieve houding en initiatief durven nemen.
 • In staat zijn medewerkers te coachen en het houden van functioneringsgesprekken.
 • Nauwkeurige instelling, zelfstandig werkend en geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit en stress bestendig.
 • Goede kennis van de RAW systematiek en affiniteit met UAV-GC contracten.
 • Een resultaatsgerichte houding, creatief in het bedenken van praktische oplossingen, zowel in de voorbereidings- als uitvoeringsfase.

WIJ BIEDEN:

 • Een prettige werksfeer binnen een toonaangevend familiebedrijf.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen.
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen een financieel gezond bedrijf.

OVER ONS:

JvEsch is een gezellig Brabants familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in de buitenruimte binnen de sectoren Groen, Sport, Infra, Transport, Sloop, Sanering en Op- en Overslag. Daardoor is het mogelijk aan klanten en opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden, hetgeen JvEsch uniek maakt. De directie wordt inmiddels gevormd door de tweede en derde generatie. Zij hebben de ambitie om het bedrijf op een duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke manier verder te laten groeien. Er werken ruim 120 interne en externe werknemers die de spil van het bedrijf vormen. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van haar medewerkers kenmerken het familiebedrijf.

SOLLICITEREN?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je motivatie naar de afdeling HRM via solliciteren@jvesch.nl of per post naar JvEsch, t.a.v. Maaike Theunis, Achterstraat 29, 5266 AR Cromvoirt.
Mocht je vragen hebben over de verdere inhoud van deze functie, neem dan contact op met Ad Verwijmeren, via telefoonnummer (0411) 64 70 20.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *