Vakbekwaam hovenier (allround groenvoorziener) (fulltime)

Wij zoeken een hovenier die alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij de aanleg en onderhoud van groen kan uitvoeren. Je vertrekt vanuit je standplaats te Breda en/of Cromvoirt naar diverse gebieden in o.a. Noord-Brabant. Daar ben je in een team van 2 á 4 personen verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van het groen.

JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

  • Het zelfstandig en in teamverband uitvoeren van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Te denken valt aan snoei- en plantwerkzaamheden.
  • Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het groot groen.

VEREISTE KENNIS EN ERVARING:

  • Ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste.
  • Plantenkennis is vereist.
  • In het bezit van geldige certificaten ‘VCA’ en ‘Veilig werken langs de weg’, dan wel ben je bereid deze alsnog te behalen.

WIJ BIEDEN:

  • Een prettige werksfeer binnen een toonaangevend familiebedrijf.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een financieel gezond bedrijf.

SOLLICITEREN?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je motivatie naar de afdeling HRM via solliciteren@jvesch.nl of per post naar J. van Esch BV, t.a.v. Matty de Groot, Achterstraat 29, 5266 AR Cromvoirt.
Mocht je vragen hebben over de verdere inhoud van deze functie, neem dan contact op met Ad Verwijmeren (Hoofd Uitvoering), via telefoonnummer (0411) 64 70 20.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons familiebedrijf is al ruim 50 jaar, met veel succes en trots, actief binnen de sector Groen, Sport, Infra, Transport, Sloop, Sanering en Op & Overslag. Wij zijn een sociale partner die kwaliteit levert. Wij beschikken over ruim 120 intern en extern opgeleide vakmensen en over een uitgebreid en uiterst modern machinepark waardoor wij in staat zijn om op een duurzame en initiatiefrijke manier maatschappelijk te ondernemen. Wij verzorgen de buitenruimte integraal. Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *