Nieuwe vestiging in Breda

Vanaf eind 2017 bieden we de dienstverlening van J. van Esch BV en Gebr. van Esch Wegenbouw BV op het gebied van groen, sport en infra ook aan vanuit onze nieuwe vestiging aan de Weidehek 28 in Breda. Ons nieuwe plekje biedt ons 250 m2 kantoorruimte, een loods van 450 m2 en een buitenterrein van 1.300 m2.

We hebben gekozen voor een vestiging in West-Brabant om onze dienstverlening dichter bij onze klanten te kunnen aanbieden. Dat zorgt bijvoorbeeld voor kortere aanrijtijden, maar ook voor een nog betere feeling met de omgeving.

We werken in dit gebied reeds voor gemeentes Breda, Roosendaal, Drimmelen, Zundert, Rucphen, Etten-Leur, Moerdijk, Alphen-Chaam en Gilze Rijen. Ook Waterschap Brabantse Delta en Rijksvastgoedbedrijf, rayon Breda, behoren tot onze klantenkring. Daarnaast zijn we vanaf 1 januari 2018 verantwoordelijk voor het integraal onderhoud in het westelijk deel van de provincie Noord-Brabant. We zijn dus al stevig geworteld in de regio.

Uiteraard hopen we dat dat de bredere spreiding van onze organisatie over Zuid-Nederland ook nieuwe kansen brengt en dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden voor hun projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *