We zijn continu op zoek naar enthousiaste collega's. Wellicht vind jij jouw ideale baan, stage of leertraject in dit actuele vacature-overzicht.

JvESCH is een gezellig Brabants familiebedrijf dat al sinds 1962 actief is in de buitenruimte binnen de sectoren groen, bomen, sport, infra, sloop, sanering en grond- en reststoffen. Daardoor is het mogelijk aan klanten en opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden, hetgeen JvESCH uniek maakt. De directie wordt inmiddels gevormd door de tweede en derde generatie. Zij hebben de ambitie om het bedrijf op een duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke manier verder te laten groeien. Er werken ruim 120 interne en externe werknemers die de spil van het bedrijf vormen. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van haar medewerkers kenmerken het familiebedrijf.

STAGE OF LEERLING?

Daarnaast hebben we voor vrijwel alle disciplines en opleidingsniveaus ruimte voor leerlingen en/of stagiaires. Spreekt onze organisatie je aan? Volg je een groene of civiele opleiding? Of ben je aan het leren voor monteur landbouwmechanisatie? Ligt voor jou de uitdaging in werkvoorbereiding? Of wil je projectleider worden? Stuur dan je cv en motivatie naar de afdeling HRM via solliciteren@jvesch.nl

AVC Asfalt

Ook bij AVC Asfalt zoeken we nieuwe collega’s! Kijk op www.avcasfalt.nl/vacatures voor het complete overzicht.